ANNETTES TANKAR OM DESIGN

Min inspiration

För min del hittar jag inspiration nästan överallt. Naturen är en ständig källa, samtal med människor, resor, att möta barnen efter skolan eller se färgnyanser på oväntade ställen, ett glatt leende – sådant sätter verkligen igång min inspiration.

Snabba skisser på papper eller illustrationer i datorn  sparas alltid. På så sätt kommer arbetet snabbt igång när tiden för nästa kollektionsarbete kommer.

Det är en härlig känsla när inspirationen spirar. Idéerna kommer lätt och alla skisser blir bra. Det gäller att passa på och njuta av tillfället – man vet aldrig hur länge man får hålla på. Därför är det viktigt för mig att lita på den inre rösten och fylla på med god energi. Följ med via mitt nyhetsbrev, Instagram eller Facebook och ta del av inspirationen!

/Annette