CATTY – provsömnad i studion

Nu är det snart dags för release av mitt nya sömnadsmönster 1816 – CATTY. En lättsydd och enkel vardagsklänning. Du kan också sy en härlig tunika av samma mönster.

Mönstret snart klart för leverans och du hittar det redan nu i webbshoppen här. Modellen är lite A-linjeformad med nästan dolda fickor i sidan. Välj om du vill ha en rynkad eller en rak ärm på just din modell.

Själv använder jag ofta den här klänningen till tajts – eller under sommaren barbent med en snygg sko.

Jag syr den i mina vävda bomullstyger, som bara blir skönare och bättre för varje gång. Jag tvättar mina vävda bomullstyger i 40-60 grader. Sedan hänger upp dem på tork. Ibland stryker jag dem – ibland inte!

Om du söker en enkel favoritklänning/tunika till sommaren, så hittar du CATTYmönstret här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.