FOTOSESSION: Bomullsklänningen ANTIBE

  Det är något speciellt med att hålla fotosession med en ny kollektion.

Här i Sälenfjällen har vi fotograferat kläderna ur den nya sommarkollektionen. Det är verkligen “himmelskt sköna plagg” som passar fint – både vardag och fest.

Bomullstyget är ÖKOTEX-certifierat och det är en “himmelsk känsla” i tyget, som mina kunder brukar säga. Jag älskar att det håller formen fint och färgerna bevaras när jag tvättar det.

Klänningsmodellen ANTIBE dark blue  är lätt formad i midjan och sedan lätt utsvängd. Den är luftig och härlig att bära varma sommardagar. Fickorna i klänningen är smidiga, men stör inte det rena intrycket, utan finns där i smyg när man behöver dem.

Jag använder mina klänningar både i trädgårdslandet med stövlar eller på midsommarfesten med en finare sko. Det gör mig glad när kläderna kan användas och inte hänger i garderoben i väntan på finare fester.

Just denna kollektionen finns endast i webbshoppen som “Prebook” och har begränsad mängd plagg att tillgå. Vecka 24 finns hela klädkollektionen på lagret och vi börjar skicka ut klänningarna i tur och ordning.

Kika in på klädkollektionen här http://annettephilipdesign.com/produkt-kategori/damklader/  och boka upp dina favoriter. Såklart har du rätt att prova plagget hemma i 7 dagar. Ifall du ångrar dig eller behöver en annan storlek, så är det bara att returnera plagget i sin påse.