KUL PÅ JOBBET

Får man ha roligt på jobbet? Är det möjligt att leva på sin dröm och ändå ha ett liv? Javisst, svarar jag. Men, du kan inte räkna med 40 timmars arbetsvecka om du har en passion som du vill sprida. Hårt arbete, många resor och långa kvällar är en del av vardagen. Fast lyckan är ändå att nå ut med mina produkter och få fina kommentarer och få se bilder från er härliga kunder.

Jag brukar tänka på att allt är möjligt och endast “the sky is the limit”. Varje människa har både plus och minus. Så se till att jobba med dina minus så kommer “plussidan” att växa automatiskt. Genom att se olika saker, möta olika typer av människor med olika liv – det får mitt liv att bli innehållsrikare och skapande en större bas av inspiration.

Alla människor har möjlighet att ändra sitt liv och våga ta kampen med att leva som man vill. Mycket av min kraft kommer från en längtan att skapa vackra kläder och tyger. Och den här energin vill bara komma ut och går inte att stoppa. Att vissa dagar är tyngre än andra, ja, det är vi nog många som kan skriva under på. Men valet att göra något åt vårt eget liv – det är vårt eget. Så gör någon glad idag. Se livet från ett annat perspektiv och jag lovar att du kommer hitta en ny väg som kan vara både rolig och spännande.

Här i min studio, på mässor och sommarbutiker ser jag alltid till att försöka ha roligt. Släpp loss energin och skapa. Njut av dagen och gör något annorlunda än förra gången.

rött, stjärnor, blomma, sömnad, tyg, glädje, bomull

Idag ska jag konstruera klart ett nytt klänningsmönster CATTY, som många av er har frågat efter. Sen är det dags att finslipa beskrivningen inför tryck och försäljning. Catty är en ren och enkel klänning. Passar lika fint till vardag som fest.

Håll utik på webb, fb, insta och i din mail så skriver jag en rad när det är klart.

Ha en riktigt fin dag!

Annette