THE STORY OF A . P . D .

20160403-IMG_4216 20150303-Smart klädsömnad 1 20160403-IMG_4223

Vi älskar textila material, färger & mönster

1999 startades Freja Skapargård i Helsingborg. Först som ett förlag med huvudsaklig del av läromedel inom textil slöjd för Sveriges skolor. Efter många års produktutvecklande av läromedel för skolor utökades företaget med både egendesignade tryckta tyger och uppsydda kläder för privatmarknaden. I samband med detta bytte också huvudfirman namn till Annette Philip Design AB. Freja Skapargård AB finns kvar som en bifirma.

För att ytterligare förstärka och effektivisera företaget har vi nu integrerat både skolor och privatpersoner i en och samma hemsida och webbshop. Vårt hjärta klappar varmt för slöjd, hantverk, tyger, garner, mönster och kläder. Vi vill sprida skaparglädje och inspiration till alla våra kunder och är noga med att välja bra samarbetspartners och leverantörer som värnar om naturen och miljön under lång tid.

Varmt välkommen om du har önskemål. Som ett mindre företag har vi fördelen att ha snabba ledtider och personlig service. Vill du komma i kontakt med oss kan du klicka här.