VÅR REA & SKAPARGLÄDJE

annette philip

Ibland måste man stanna upp och fundera på livet. I dessa knepiga tider ser jag lyckan i att vara frisk och leva i nuet. Jag hoppas du också mår bra och kan leva så vanligt som möjligt. Här uppe i Sälen stannade skidliftarna tidigare än vanligt och det är tyst, men vackert på fjället. Många av oss arbetar hemifrån efter Coronas framfart runt om i världen. En vardag som ställer helt nya krav på många sätt.

En av mina teorier är att det är ännu mer viktigt att skapa något bra som gör att man kopplar om från arbete till fritid. Lyckan är att skapa något och just nu är det en bra tid för att skapa en ny garderob eller sy gardiner och kuddar till hemmet.

Som en del av er känner till, så bygger vi hus. Ett nytt hus i gammal tappning med linolja, äggoljetempera och återbruk. Dörrarna på bilden är exakt 100 år gamla och oerhört vackra, tycker jag. De inspirerar mig i min design. Att jag också har glädjen att arbeta i både trä och textil på min fritid – ja, det är lycka för mig. Det är då jag kopplar av och när jag sedan är tillbaka i min designstudio kommer mönster och idéer lätt.

Vid denna tiden i Sälen kvittrar fåglarna, fastän snön ligger kvar på fjället. Här är vi precis i vårvintertid, men snart, mycket snart är sommarklänningarna framme och det är även nu som jag planerar vårt nya hem med färger på väggar, snickerier och inredning. Om du väntar lite, så ska jag visa inspirerande bilder sen när vi kommit i ordning.

Just nu har vi VÅR REA på ALLA bomullstyger och ekologiska trikåtyger. Observera att det är limitid editions och att det bara finns de tygmetrarna som finns. Så passa på och köp vackra tyger till kommande projekt.