ANNETTE

INSPIRATION & skaparglädje

Välkommen in i min designvärld!

Överallt ser jag små, små detaljer som ger inspiration till mönsterformer, färger och modeller. Naturen är en ständig källa, samtal med människor, resor, glädjen att möta barnen efter skolan ger idéer.

Det är en härlig känsla när inspirationen spirar. Nästan alltid kommer idéerna lätt och skisserna blir till en värdefull mönsterbank. Det gäller att passa på och njuta av tillfället – man vet aldrig hur länge inspirationen eller tiden varar. Skaparlusten kommer och går lite som den vill.

I arbetet med att designa följer ansvaret med att producera så klimatsmart som just nu, i vår tid, är möjligt. Det ligger mycket arbete bakom varje produkt och jag vill med mina sociala medier ge dig inspiration och insyn i min skaparvärld.

Följ med via mitt nyhetsbrev, Instagram eller Facebook och ta del av inspirationen!

Välkommen!
/Annette 

TILL NYHETSBREVET