ANNETTE

Min inspiration

För min del hittar jag inspiration nästan överallt. Naturen är en ständig källa, samtal med människor, resor, att möta barnen efter skolan eller att se oväntade färgnyanser kombinerat – sådant sätter verkligen igång min inspiration.

Snabba skisser och illustrationer på papper eller i datorn sparas alltid. På så sätt kommer arbetet snabbt igång när tiden för nästa kollektionsarbete kommer.

Det är en härlig känsla när inspirationen spirar. Idéerna kommer lätt och alla skisser blir till en värdefull mönsterbank. Det gäller att passa på och njuta av tillfället – man vet aldrig hur länge inspirationen varar. Skaparlusten kommer och går lite som den vill. Därför är det viktigt för mig att lita på den inre rösten och fylla på med god energi. Följ gärna med via mitt nyhetsbrev, Instagram eller Facebook och ta del av inspirationen!

Vi ses!

Annette